Therapie op maat

Partners

De volgende partners werken mee aan de realisatie van de doelstellingen van TOMi:

Alfasigma
Arts-onderzoekers, research nurses en wetenschapsbueau van het Amphia Ziekenhuis zijn actief betrokken bij diverse TOMi implementatiecellen; longkanker en ovariumkanker. Amphia en TOMi werken aan een therapie-op-maatopleiding voor verpleegkundig specialisten. Amphia voorzitter RvB Olof Suttorp is lid van de RvT.
Avans
Bio Echo
BOM
Arts-onderzoekers, research nurses en wetenschapsbueau van het Catharina Ziekenhuis zijn actief betrokken bij diverse TOMi implementatiecellen; longkanker en ovariumkanker. Bij een verkenning voor de start van de TOMi farmocogenetica cel was het klinisch laboratorium betrokken.
eNose Company helpt mee therapie op maat versneld in de praktijk te brengen met de inzet van hun ademanalyseapparaat Aeonose in de implementatiecel longkanker.
Erasmus MC
GGD GHOR
Inspire2Live
Het JBZ initieerde onderzoek naar therapie op maat met participatie in de TOMi longkanker implementatiecel. Zowel zorgverleners, wetenschapsbureau als laboratorium van het JBZ zijn hierbij actief betrokken. Het laboratorium fungeert als centraal lab voor opwerking van samples voor alle participerende ziekenhuizen in de longkanker implementatiecel
Biomarker implementatie expert Koos Bakker zet zijn kennis, op gedaan met de MSD’s introductie van  immunotherapie, in bij de TOMi longkanker implementatiecel. Hij focust zich specifiek op de inzet en implementatie van therapievoorspellende biomarkers en medicijnen in het diagnose/therapietraject van de patiënt.
ME/CVS Stichting Nederland
Meluna Research
MSD helpt binnen de TOMi longkanker implementatiecel het TOMi onderzoek naar optimalisering, van uit de patiënt bezien, van de inzet van pembrolizumab. Pembrilozumab is een leidende immuuntherapie bij longkanker. Steeds meer patienten kunnen zo meer op maat worden geholpen.
NTRC helpt mee therapie op maat sneller in de praktijk te brengen door hun kennis op het gebied van medische syteembiologie, biochemie en celkweken in te zetten voor analyses binnen de TOMi longkanker implementatiecel.
Olijf
Oncosignal
Pamgene ondersteunt het onderzoek in de TOMi longkanker implementatiecel met haar kinase kennis en analyse platform voor biomarkeronderzoek, therapieselectie en patientstratificatie. Dit zijn belangrijke pijlers om therapie op maat naar de praktijk te brengen. PamGene was één van de eerste biomarker bedrijven die de oprichting van TOMi ondersteunde.
Pivotpark Open Access Lab
Pivotpark Screeningcentre
Precision Data Lab werkt mee aan oplossingen voor de opslag van data en een veilige en bruikbare verwerking van informatie. Toepassingen worden gebruikt in de implementatiecellen van TOMi als onderdeel van therapie op maat.
Precision Medicine Lab
Procreate
Provincie Noord-Brabant
zorgbelang-200×200
q-uestion-200×200
Radboudumc Medische Microbiologie
Tilburg University
TNO
Vermoeidheidkliniek
Vitromics
amgen-200
innosign-200
procare-200