Personalised medicine

Partners

Stichting Therapie op Maat works together with:

logo_alfasigma
Arts-onderzoekers, research nurses en wetenschapsbueau van het Amphia Ziekenhuis zijn actief betrokken bij diverse TOMi implementatiecellen; longkanker en ovariumkanker. Amphia en TOMi werken aan een therapie-op-maatopleiding voor verpleegkundig specialisten. Amphia voorzitter RvB Olof Suttorp is lid van de RvT.
amgen-200
logo_avans
Bio Echo
BOM
Zorgverleners en het laboratorium van het Catharina Ziekenhuis helpen therapie op maat in de praktijk te brengen door inhoudelijk mee te werken aan diverse TOMi implementatiecellen; longkanker, farmacogenetica en ovariumkanker.
citec
eNose Company helpt mee therapie op maat versneld in de praktijk te brengen met de inzet van hun ademanalyseapparaat Aeonose in de implementatiecel longkanker.
Erasmus MC
GGD GHOR
circular-200×200
inheco-200-200
innosign-200
Inspire2Live
Het JBZ initieerde onderzoek naar therapie op maat met participatie in de TOMi longkanker implementatiecel. Zowel zorgverleners, wetenschapsbureau als laboratorium van het JBZ zijn hierbij actief betrokken. Het laboratorium fungeert als centraal lab voor opwerking van samples voor alle participerende ziekenhuizen in de longkanker implementatiecel
Biomarker implementatie expert Koos Bakker zet zijn kennis, op gedaan met de MSD’s introductie van  immunotherapie, in bij de TOMi longkanker implementatiecel. Hij focust zich specifiek op de inzet en implementatie van therapievoorspellende biomarkers en medicijnen in het diagnose/therapietraject van de patiënt.
lab-services-200-200
limes-innovations-200-200
wit-vlak-me-cvs-stichting-nederland-200×200-1
Meluna Research
logo_msd.svg
new-england-biolabs-200-200
Olijf
oncolines-200-200
Oncosignal
wit-vlak-pamgene-200×200-002
Pivotpark Open Access Lab
Pivotpark Screeningcentre
Precision Data Lab werkt mee aan oplossingen voor de opslag van data en een veilige en bruikbare verwerking van informatie. Toepassingen worden gebruikt in de implementatiecellen van TOMi als onderdeel van therapie op maat.
Precision Medicine Lab
procare-200
Procreate
Provincie Noord-Brabant
zorgbelang-200×200
q-uestion-200×200
Radboudumc Medische Microbiologie
Tilburg University
TNO
Vermoeidheidkliniek
Vitromics